Monday, May 05, 2008

2 down, 13 to go.

Just now I got rid of my horrendous headache. I believe I got it from the overwhelming joy and excitement that unleashed when I got my two first final exams done. 13 more, and I'm at peace with the universe. Sounds reasonable? Actually I really am happy, because I've been waiting for this stuff to come up for ummmbgh, well if not 12 years altogether, then for the last 2 years definitely. With great anxiousness. I hope I prepared myself well enough, and if not, then at this point, there's not much I can do any more. I'll be fine, I know, though. It's a nice comforting idea. However, those occasional spurts of angst with the whole fatalistic touch these exams have attached to them, do take over. What can you do?

I would really-really want to take off with someone interesting and good and chill on the beach of a tropical island, remote from everything daily, dull, and worrying. Far away from all that just doesn't feel like it should be in the moment. I want new vibes, refreshing and pleasant.
You, come and make my day. Bring new colours, new touch, new feeling, new scent, new perspective, new meaning and value, new purpose, motivation, need, lust, adrenaline, safety, warmth, joy, experience, ideas.. The old has drained my resources, I'm thirsty for new.
I just cannot go on clinging on to the past, barely holding on. The past is pushing me away quite persistently.
A new breeze, blow me away, intoxicate so sweetly, the way you always do. Be my camouflage from reality:).

2 comments:

Karuema said...

Igor Mangi 2008 horoskoop kaladele:P

KALAD (20.02.–20.03.)

Uus aasta tuleb parem. Rohkem vabadust, liikumist, uusi tutvusi ja üldse sisukam. Jaanuaris on Kalad veel vaatleja rollis ja sondeerivad pinda. Läinud aasta polnud kerge: muudatused tööl tekitasid ebakindlustunde tuleviku ees. Seepärast tunnebki ta end jaanuaris nagu tormiselt merelt pääsenu, kes ujub nüüd rahulikumates vetes ja vaatab pealt, kuidas teised alles püüavad sügavustest välja ujuda. Ta teeb tähelepanekuid, külastab vanu sõpru, teeb plaane.

Veebruaris haaratakse temagi kaasa aastaplaanide koostamisse, uutesse projektidesse, millesse on tal küll veel raske sisse elada, sest ta alles püüab endas selgusele jõuda. Läinud aasta õpetas teda olema oma arvamustes tagasihoidlikum ja see meeleolu jätkub ka veel aasta esimestel kuudel.

Veebruari keskpaigaks saab talle aga selgeks, mis koha ta võib töökollektiivis leida ja millises nišis ta võiks tegutseda. See annab julgust olla aktiivsem.

27. veebruarist kuni 27. märtsini kuuleb ta palju huvitavaid ettepanekuid. Nüüd on kõik millegipärast huvitatud temaga koostööst. Tänu kaasasündinud heale intuitsioonile teeb ta õiged valikud ja jätab maha kõik, mis tundub segavana. Märtsi lõpul on Kalad jõudnud teise jõekääru, kus toitu rohkem.

Aprilli esimesel poolel lubab ta endale veidi puhkust. Kevadised tuuled mõjuvad kosutavalt ja panevad unistama, tegema suuri ostusid, korrastama oma välimust ja meenutama, et peale töö on tal ka elukaaslane, või kui pole, siis võiks olla.

Aprillis toimub Kaladel tundeseisundi muutus, mis on tingitud uuenenud olukorrast. Ta võib nüüd vabamalt hingata. Aprilli lõpp on hea kuu ka suheteks vastassooga.

Mai tuleb tööde ja tegemiste poolest aktiivsem – ärkab entusiasm ja tahe juhtida, organiseerida. Tulevad sagedased lühemad sõidud, esinemised.

Mai teisel poolel alates 18. kuupäevast suundub see entusiasm isikliku elu korraldamisse, sõidud viivad nüüd rohkem maale, tuleb teha aiatöid ja ehitada maja.

Ühiseid perekondlikke ettevõtmisi tuleb juuniski. Ent juunis võib seoses elukohaga ka midagi ootamatut tulla, näiteks võimalus elukohta muuta. Või siis otsustab ta lõplikult kolida maale. Kuid korterivahetuse, kinnisvaratehingute ja ehitusmaterjalide muretsemisega seoses on näha suuremaid väljaminekuid, kui oli planeeritud. Igatahes teatud ettevaatlikkus suurte summade väljaandmisel oleks vajalik, sest kaup ei pruugi seda väärt olla.

Juuli lubab olla parimaks puhkusekuuks ja nüüd võibki ära sõita. Paistab, et Kalad eelis-
tavad lähiümbrust ja perekesksust. Maailmas on sellel ajal küllaldaselt huvipakkuvaid sündmusi, mida saab jälgida kodus teleekraanilt.

Loomevõime on suur ja Kalad võivad jõuda õigetele arusaamistele aasta teise poole võimaluste osas. Augustis võibki ta asuda tööasjade juurde juba kindlama teadmise ja tõsisema seisukohavõtuga. Vanad parteikaaslased annavad veel endast märku ja soovivad temalt midagi, kuid Kaladel on asjast oma nägemus ja sellest nad ei tagane.

22. augustist kuni 27. septembrini tuleb huvitav ja produktiivseim koostöövõimaluste aeg, kus nende entusiasm nakatab ka teisi ja nad leiavad toetust nii kolleegidelt kui ülemustelt. Noortele ja vallalistele on september soodne abiellumiseks.

Oktoober nii edukas enam pole, sest kerkivad üles vanad tegematajätmised. Kuid need võivad olla ka töökollektiivis endas tekkinud segadused, mis lihtsalt Kalade plaane veidi rikuvad. Päevakorral on palgaküsimused. Pinged tööl oktoobri keskpaigas mõjuvad halvasti tervisele.

Novembris pöördutakse järjekordselt Kalade poole palvega töökollektiivi olukorda parandada. Võib tulla ka ametialane kõrgendus. Omades aga niigi suurt vastutuskoormat, tahavad Kalad aega järele mõelda, et seada omad tingimused.

Talle tehtud ettepanekute suhtes võtab ta seisukoha detsembris, olles konsulteerinud sõpradega ja arvestades ka pereliikmete arvamustega. Selles edutamises on näha ka mingit sundolukorda, kus mängus auküsimus, ja loobumine tähtsast kohast võiks näida argusena. Aastavahetusel on Kalad aga vägagi kõrgendatud meeleolus.

horoskoobi aadress: http://www.maaleht.ee/?page=Ennustus&grupp=artikkel&artikkel=11201

Unknown said...

So mch for our trip then:)...really thought you were done with your exams and were awaiting to scape "the mundane". Anyways, congrats for the first 2, tho! Not gonna say "good luck with the rest", cos frankly, you know you don't need it!

Dunno if I told you, but I joined an improvisational group,and next week we're gonna shout our asses of singing Bohemian Rhapsody on a bus on the way to rehersals:)...it's a bunch of crazy mofo's so I qickly found my place in the group. On the 22nd we're actually gonna have ou first real-time live performance in frnt of an audience and I'm nausious just thinking about it. There's promotional posters already hung up in front of the building, so it's gonna be interesting to say the least:)

New skills will come handy tho, in the near future want to run for office and lobby my ass with public speeches & appearances...or maybe just wind up a poor man's George Carlin:P

Haven't been online for weeks now, check my mails once/twice a day and feel much better than concantly being in my usuall PC, chair, table pose...urghhhhhh

Miss, kiss, bliss!